remove

Punaiset saattavat tarttua New Balanceen

Liverpoolin toimitusjohtaja Peter Moore on sanonut, että Fenway Sports Groupin (FSG) omistajat ovat avoimia myymään vähemmistöosuutta klubista. Seitsemän vuoden kuluttua siitä, kun Redsin viimeinen etsintä urheiluvaatteiden kumppanista päättyi, allekirjoitettiin pitkäaikainen sopimus Warrior Sportsin kanssa, jonka Bostonin emoyhtiö New Balance otti myöhemmin haltuunsa. Fanit ihmettelevät, millaisia ​​ Liverpool pelipaita on tällä kaudella.

"[Klubi] ei ole riittämätön, jotta alennettaisiin ihmisiä, jotka sanovat olevansa kiinnostuneita", Redsin päällikkö Moore sanoi. Arabian Businessin mukaan Moore keskusteli klubin sponsorointisuunnitelmista eteenpäin. Klubin täydellinen myynti ei kuitenkaan ole - eikä sitä tule olemaan - ja sen mukaisesti viime kesänä klubi hylkäsi 2 miljardin punaisen ostotarjouksen Sheikh Khaled Bin Zayed Al Nahyanilta.

Samalla Moore sanoi myös, että Liverpool on "viihdyttävä tarjous" pakettien toimittajilta, sillä sen sopimus New Balancen kanssa päättyy kesällä 2020. Haastattelussa Moore käsitteli myös klubin odotettuja uusia jalkapallo pelipaidat, jotka näkivät punaiset kiinni uuden tasapainon kanssa. Ylimääräinen £ 35 milj. + Auttaa varmasti Liverpoolin suunnitelmia siirroiksi uusilla vuosilla, sillä Timo Wernerin mielestä on jo kytketty kesäkytkimiä. Ja sen pitäisi tehdä siitä, että houkuttelevat urheiluvaatteet kuten Nike ja Adidas pöydälle ovat paljon helpompia Moore ja co, koska he haluavat varmistaa, että paketti kannattaa klubin kohokohtia.

Verwante Tags

Liverpool pelipaita jalkapallo pelipaidat

Reacties

Note: HTML is not translated!