remove

Muutto Juventukseen on ihanteellinen Boatengille

Tämän kesäkeskuksen aikana Jérôme Boateng on ollut yhteydessä moniin tarkkailijoihin, kuten Pariisin Saint Germainiin ja Juventukseen. Saksan tiedotusvälineiden mukaan Boateng muuttaa Juventusiin ennen kesän siirtoikkunan päättymistä maanantaina. Joten hän sanoo hyvästi Bayern München pelipaita?

Viime kuussa kerrottiin, että Bayern olisi avoinna Boatengin myyntiin kesällä edellyttäen, että kokenut Saksalainen kansainvälinen tarjous on saatu 22 miljoonan punnan hinnasta. Sarri haluaa rekrytoida lisää kokemuksia heidän inspiroivan kapteenin Chiellinin tilalle, koska hän on jättänyt erittäin vakuuttumattomana uuden allekirjoittavan Matthijs de Ligtin debyytin. Kaikkien klubien on järjestettävä siirron yksityiskohdat nopeasti, koska siirtoikkunaan on jäljellä paljon vähemmän aikaa.

Jos Boateng lähti, Bayern München menettäisi arvokkaan joukkueen jäsenen, joka voisi olla loistava penkkivaihtoehto, joukkueen johtaja ja joku, joka voi auttaa säilyttämään voittavan mentaliteetin Münchenissä. Yllään jalkapallo pelipaidat, Boateng on voittanut seitsemän Bundesliiga-tittelin ja vuoden 2013 Mestarien liigan, joka on viimeinen Baijerin klubin viidestä korkeimman tason eurooppalaisesta voitosta. Muutto Juventukseen on kuitenkin saksalaiselle ihanteellinen uran tässä vaiheessa. Sarja A sopii myös Boatengin pelityyliin.

Verwante Tags

jalkapallo pelipaidat Bayern München pelipaita

Reacties

Note: HTML is not translated!