remove

Manchester United teki sen läpi tyrmäysvaiheen

Mestarien liigan 16 -voiton kierros on kaventanut houkuttelevia raskaansarjan kohtaamisia. Liverpool vs. Bayern München ja Manchester United vs. Paris St. Germain ovat kaksi houkuttelevampaa ottelua 16. kierroksella. jalkapallo pelipaidat pelaavat ovat sekä innoissaan että hermostuneita tulevista peleistä.

Manchester Unitedin suuri Denis Irwin toivoo, että hänen vanha klubi löytäisi jonkinlaisen muodon ennen blockbusterin Mestarien liigan ottelussa Pariisin Saint-Germainia vastaan. Kliseillä ei ole helppoa peliä Mestarien liigan ottelussa, mutta kaupungin on pitänyt olla iloinen vetämään Schalke, kun he olisivat voineet kohdata Atletico Madridin tai romanien. Kaikkien silmät olivat Manchester Unitedissa, joka menestyi menestyksekkäästi vaikeasta ryhmästä huolimatta jatkuvaan kotimaiseen tapaansa ja teki sen läpi tyrmäysvaiheen.

PSG: n hallitseva hyökkäävä joukko tuskin edustaa ihanteellista ehdotusta yhdistykselle nykyisessä muodossa. Mahdollisuus seurata PSG: n ultra-liikkuvia kolmea Neymarista, Kylian Mbappea ja Edinson Cavani -tapahtumaa yhdestä Unitedin kamppailevasta neljäsosasta riitti tytöille, jotka tanssivat psg pelipaita.

Viimeisten 16 välin ensimmäiset jalat jakautuvat kahdelle keskivaihepäivälle, 12. ja 13. helmikuuta ja 19/20. Toiset jalat ovat pelattuina maaliskuun 5. ja 12. päivänä.

Verwante Tags

jalkapallo pelipaidat psg pelipaita

Reacties

Note: HTML is not translated!