remove

City näyttää kauden huonoimman aloituksen vuodesta 2013-14

Voitettuaan Premier League -sarjan kahden viimeisen kauden aikana, Manchester City on menettänyt kykynsä voittaa keskimääräiset joukkueet kaudella 2019-20. Tämä edustaa heidän kauden huonointa alkua vuodesta 2013-14 Manuel Pellegrinin johdolla, vaikka nykyinen päällikkö sanoi, että on parasta olla katsomatta pöytää kuilun vuoksi. Manchester city pelipaita pelaajat tarvitsevat joitain muutoksia. Guardiola paljasti, että hänet pakotettiin korvaamaan Kyle Walker puoliajalla, koska koko selkä kärsi vatsaviruksen vaikutuksista, jotka estävät häntä harjoittelemasta viikon aikana.

Tilastot osoittavat, että City sitoutui sunnuntaina yhteensä 81 epäonnistuneeseen siirtoon, eikä he ole antaneet palloa enemmän Premier League -pelissä tällä kaudella. Silti toisen kerran tällä kaudella City ei pystynyt lähettämään kaukana huonompaa joukkuetta. Guardiola on edelleen luottavainen pelaajien kanssa jalkapallo pelipaidat. Hän sanoi: ”Tunnen nämä kaverit. Silti he ovat uskomattoman mukana [sitoutuneita] ja voivat tehdä sen. "

Liverpoolille heidän seuraavasta Premier League -sarjalaisistaan ​​lukee: Manchester United poissa, Tottenham kotona, Aston Villa poissa, sitten City Anfieldilla 10. marraskuuta. "Mutta etäisyys on suuri. Tiedän sen. Liverpool ei pudota pisteitä. Mutta olemme lokakuussa vielä paljon pelejä ", Guardiola lisäsi.

Verwante Tags

jalkapallo pelipaidat Manchester city pelipaita

Reacties

Note: HTML is not translated!